5 Tips när du ska flytta kontor

När man ska flytta till nya lokaler kan det vara svårt att veta hur man bäst ska gå tillväga. Det finns många saker att tänka på, och därför bör du ha en lista som både förbereder dig och skapar förutsättningar för att du att lyckas med flytten. Nedan kommer våra 5 Tips när du ska flytta kontor, som både kommer att underlätta för dig och besvara många av dina viktigaste frågor.

Här är 5 Tips när du ska flytta kontor

Skapa en realistisk tidslinje inför flytten

Nu när du har bestämt dig för att flytta, är det viktigt att bestämma i förväg hur lång tid själva flytten kommer att ta. Börja med ett möte, där ni tillsammans bestämmer en realistisk tidslinje.

Packat innan flytten

Att bestämma vad som behöver packas innan själva flytten, behöver inte vara svårt heller. Det kan vara så enkelt som att ge varje avdelning en egen, tom checklista som ska fyllas i med information om vad som ska tas med.

Att välja en bra flyttfirma

Leta efter en pålitlig flyttfirma som har mycket erfarenhet och där det finns en bra försäkring. Du bör också jämföra priser hos olika flyttfirmor, och hitta en som kommer att leverera en bra service inom din egen budget.

Uppdatera dina kunder och samarbetspartners

Att ge information om själva flytten till alla kunder och samarbetspartners är oerhört viktigt. Var tydlig i din kontakt och ge de all fakta, inklusive din nya adress, i god tid. Detta bör du göra en till tre månader innan.

Korrigera informationen på din hemsida

Innan flytten, är det också viktigt att du uppdaterar all ny information på både din sajt, inklusive andra dokument så som visitkort och kontrakt. Detta kommer att underlätta själva flytten för både dina nuvarande och framtida kunder.