En flyttfirma som lyfter tungt

Det är mycket att tänka på i samband med att man flyttar. Inredning, städning och att lära känna ett nytt område. En av de större praktiska utmaningarna är processen att bära ut sina möbler från den gamla bostaden och transportera dem vidare till den nya. Det innebär många tunga, slitsamma lyft som är svåra, för att inte säga omöjligt att klara av på egen hand. Ibland kan man be vänner och familj om hjälp, men det är sällan de har tid för ett sådant krävande arbete. Dessutom tar du också risken att de får förhinder och behöver ställa in och då står du där själv på flyttdagen. Den oron behöver du inte drabbas av när du anlitar en flyttfirma. 

flyttfirma

Bättre relationer när du tar hjälp av en flyttfirma

Vår flyttfirma i Malmö finns tillgänglig för dig som behöver hjälp med många tunga lyft i samband med din flytt. Vi har stor erfarenhet av de metoder och tekniker som innebär säker transport av dina ägodelar. Skulle någonting mot förmodan gå sönder i samband med flytten är du genom ditt avtal med vår flyttfirma försäkrad och har rätt till ersättning. Ett skydd man ofta saknar när man flyttar privat. När man har väldigt ömtåliga eller värdefulla saker att transportera rekommenderar vi därför att man tar extern och professionell hjälp från oss. En konflikt som uppstår på grund av att ens vän har råkat tappa och förstört någonting värdefullt vill man verkligen undvika. Anlita då istället oss som din flyttfirma och undvik bråk.

Packat och klart

Du sparar otroligt mycket tid och energi genom att ta hjälp med att flytta din packning och dina möbler. Vi står för det jobbiga, praktiska arbetet runt omkring så att du kan koncentrera dig på att i lugn och ro enbart packa upp dina lådor och sortera allt så som du vill ha det. Vi förstår att det inte är helt lätt att välja vem man ska anförtro att bära ens värdefulla möbler och packning. Låt oss därför försäkra dig om att vi har erfarenheten, metodiken och arbetskraften för att din flytt ska bli säker, enkel och smidig.