Om oss

Letar du efter en proffsig flyttfirma i Malmö som kan hjälpa dig att göra din stundande flytt lite bättre, lite smidigare och lite trevligare? Då har du kommit alldeles rätt. Med vår långa erfarenhet, vår kompetens och vår känsla för riktigt bra kundservice, kan vi stå till tjänst med ett flertal olika flyttjänster anpassade efter dina önskemål och behov. Vi har hjälpt många privatpersoner och företag i Malmö att flytta, och vet precis som vad som krävs för att hela processen ska flyta på så bra som möjligt.

Vi flyttar centralt, i utkanten eller en bra bit utanför

Medan somliga flyttfirmor endast tar uppdrag i vissa delar av stan, ser vi det som en självklarhet att vara tillgängliga oavsett var i Malmö du ska flytta. För oss spelar det ingen roll om det handlar om ett par kvarter, en kilometer eller ett par mil ut på landet – vi står alltid redo att hjälpa till. För att vi ska kunna planera din flytt så bra som möjligt, är det förstås viktigt att du i god tid innan meddelar var din nuvarande bostad eller ert nuvarande kontor ligger, samt vilken den nya adressen är. Ju längre flyttsträcka, desto mer tid avsätter vi.

Glöm inte RUT-avdraget

RUT-avdraget ger dig rätt att dra av 50% av arbetskostnaden när du köper en flyttjänst. Känns det onödigt dyrt med en flyttfirma? Då kan RUT-avdraget bli en välkommen hjälp. För att göra det så enkelt som möjligt för dig, ordnar vi självklart med allt det administrativa kring avdraget.

Varmt välkommen till oss!